ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

FEELHELLAS: Η Σαντορίνη ανάμεσα στους ρομαντικούς προορισμούς της Ελλάδας

Και ποιος δεν θα επέλεγε έναν ελληνικό προορισμό, προκειμένου να «μαγέψει» το ταίρι του και να το κάνει αιώνια «δέσμιό» του; Η ακαταμάχητη γοητεία της χώρας μας με τα ειδυλλιακά τοπία, τα μεσαιωνικά κάστρα, τα γραφικά καντούνια αλλά και τη θάλασσα με το ανεξάντλητο πέπλο της είναι το απόλυτο σκηνικό, έτοιμο να σας υποδεχτεί, δημιουργώντας σας αναμνήσεις για μια ζωή. Είστε έτοιμοι, λοιπόν, για ταξίδια που θα εγείρουν τις αισθήσεις σας;

Στη 10η θέση βρίσκεται η Σαντορίνη
Στο άκουσμα του έρωτα και του ρομαντισμού το μυαλό ταξιδεύει στο νησί – διαμάντι των Κυκλάδων που κανείς δεν θα μπορούσε να μην το υμνεί. Από τη μαγική θέα της Καλντέρας καθένας συνειδητοποιεί πως εκεί η φύση, η οποία έχει πρωταρχικό λόγο στη ζωή μας, έχει μεγαλουργήσει. Αυτή μας περιβάλλει με τον ανεξάντλητο πλούτο της, μας ηρεμεί και μας βοηθά να ανακαλύψουμε κάθε όμορφο και αγνό αίσθημα. Η φύση, λοιπόν, είναι αυτή που έχει συνθέσει και το μοναδικό σκηνικό της Σαντορίνης, το νησί του πάθους, τον απόλυτο προορισμό για τα ζευγάρια. Η Σαντορίνη κρύβει σε κάθε γωνιά της τοπία με απαράμιλλη ομορφιά, θησαυρούς που θα ανακαλύψετε κάνοντας βόλτα στις παραλίες με τα ηφαιστειακά χρώματα, στα νησιώτικα σπιτάκια στη γραφική Οία, στα Φηρά και το Ημεροβίγλι, στο παραδοσιακό χωριό του Πύργου ή στον φάρο του Ακρωτηρίου, από όπου θα ατενίσετε το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το φιλί της φύσης, ωστόσο, εντοπίζεται πάνω απ’ όλα στα μαγευτικά και ανεπανάληπτα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης, τα οποία αποτυπώνονται στη μνήμη κάθε επισκέπτη.

Άγρια, αναλλοίωτη ομορφιά, ασύλληπτα ηλιοβασιλέματα και ρομαντικές βόλτες κάτω από τα αστέρια είναι το ατμοσφαιρικό σκηνικό της Ελλάδας που θα κάνει τις εκδρομές σας μοναδικές, με τον μικρό φτερωτό θεό του έρωτα να είναι έτοιμος να ρίξει το βέλος του. Το γλυκό χάδι της φύσης, η λιτότητα της οποίας μεταμορφώνεται σε ανείπωτο πλούτο θα είναι οι συνοδοί σας σ’ αυτές τις αποδράσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Πηγή : getaways-in-greece

What's your reaction?

Related Posts